6.3.12

kun ei ole mitään järkevää sanottavaa.

Moiggelis ! Teki joteski mieli tulla vähä päivittää ja kuten lupasin niin päätin olla ahkera tällä viikolla (ehkä jatkossaki) blogin suhteen. Eihän täst nyt mitää ressii tarvi ottaa ja huviksenihan tääl pälätän mut on se kiva et teilläkin Arvon Lukijat on jotain luettavaa ku tuntuu et kaikki bloggarit on unohtanu tällä hetkellä oman bloginsa olemassa olon sekoillessaan kevään tullessa :D Olipas sekava lause, kiva jos tajusitte.



Varasin pääskyvuoren linkkikirppikseltä ittelleni loossin johon vien maanantaina vähän kamojani. Tulkaa kaikki ostamaan koska halvalla lähtee ja näin edesautatte mun Ateenan matkaa! :) Jeejee siihenkää oo ku enää vähä pääl kuukaus, voi ku aika rientää! LOOSSI 115

Tällä hetkellä mul o kauhee ostos vietti ja pakottava tarve päästä shoppailemaan! Ärsyttää ku ei tälläsel köyhäl opiskelijal oo "koskaa" rahaa... Ostoslistalla olis ainaki uudet aurinkolasit, joku uus laukku ja NIIN ne uudet converset! Onnistuin tuhoomaa mun vanhat talvella ja ne o iha revenny ja kakkaset ja jnejne joten oon aika happy ku saan uudet jalkaan.:)



Tulipas monipuolinen ja pälätetty postaus mut ehkä parempi näin ku jotai tylsii minipäivityksii...(tai no, kuin mielenkiintonen tääkää nyt oli :D)

2 kommenttia:

  1. uuuu haluisin mennä kattoo sun lossiin mut oon sillo teneriffal = (

    VastaaPoista
  2. hihi must tuntuu et ne on siel ainaki pari viikkoo jos huonosti myy tai jtn :D mut niin coolii pidä hauskaa!:)

    VastaaPoista